Uutiset

6.6. Zeta ja Johanna ovat tehneet tulosta agilityradoilla. Tänään Raahessa kolme rataa ja kolme nollatulosta, joista yhdellä sijoitus 2. ja kahdella 3. Viikko sitten Seinäjoella myöskin nollarata, sijoitus 2.

25.5. Rally-tokotuloksia etelästä ja pohjoisesta. Arttu kisasi Eevan kanssa Janakkalassa, josta tulokseksi mestariluokasta 94/100 pistettä. Sulo ja Minna puolestaan kävivät Muhoksella viimeistä kertaa alokasluokassa. Tulokseksi hienot 99/100 pistettä ja RTK1-koulari.

19.5. Tänään kisattiin agilityn Varsinais-Suomen piirinmestaruuksista. Meän kasvateista mukana menossa oli Siro, joka nappasi Suvin kanssa piirinmestaruus hopeaa! Lisäksi he olivat mukana kultaa voittaneessa joukkueessa. Viime vuonnahan Siro voitti pikkumaksien piirinmestaruuskultaa. Myös muilta osin vuosi 2018 oli varsin menestyksekäs. Sertejä Siro keräsi yhteensä kolme – 2 agisertiä ja 1 hyppysertin. Rotuyhdistyksen vuoden agilitykoirakisassa sijoitus oli kolmas.

Myös näyttelykehistä saimme hienoja uutisia. Sandy oli Luodon ryhmänäyttelyssä Heli Tensonin tuomaroidessa PN2 ja ROP-veteraani. Päivän päätteeksi Sandy valittiin jälleen Näyttelyn Kauneimmaksi Veteraaniksi! Ei yhtään hullummin 12-vuotiaalta mummokoiralta – kaksi Best In Show voittoa peräkkäisistä näyttelyistä!

27.4. Ukko ja Marja, sekä Sulo ja Minna kisasivat tänään Rovaniemen rally-tokokisoissa hienoin tuloksin.
Ukolle mestariluokasta kaksi hyväksyttyä tulosta, pisteet 93 ja 95. Ennestään Ukolla on jo yksi tulos, joten nyt se sai RTK4-koularin. Samalla lähti myös valiokello käyntiin! Sulo kisasi alokasluokassa yhden radan verran, saaden myös hyväksytyn tuloksen, pistein 96. Aiemmin keväällä Sulo aloitti kisauransa 90 pisteen hyväksytyllä suorituksella.

16.3. Nova kävi tänään Seinäjoen ryhmänäyttelyssä. Tuomarina Jari Laakso ja tulokseksi JUN ERI3.

17.2. Parin viikon sisällä olemme saaneet kaksi uutta Shadoway’s-valiota. Tänään Arttu teki upean radan rally-tokokisoissa, saaden täydet 100 pistettä. Tämä oli Artun kolmas yli 95 pisteen tulos mestariluokasta, joten siitä tuli Suomen Rally-Tokovalio!

Viikko sitten Kauhavan ryhmänäyttelyssä Sandy oli PN2, saaden kolmannen sertinsä ja näin siitä tuli Suomen Muotovalio. Lisäksi Sandy oli ROP-veteraani ja päivän päätteeksi se valittiin myös Best In Show Veteraaniksi! Tuomarina oli Tarja Löfman.

13.1. Kävimme Ellin kanssa Kajaanin KV-näyttelyissä. Karvaahan Ellillä ei oikein mahdottomasti ole täydessä turkissakaan ja sitä olisi nytkin kuulemma kaivattu enemmän. Tulokseksi kuitenkin erinomainen ja luokkavoitto. Tuomarina oli Antti Nieminen.  ”11kk. Keskivahva luusto. Hyvä selkälinja. Tasapainoiset kulmaukset. Riittävän syvä rintakehä, kapea eturinta. Hyvä kaula. Liikkuu rodunomaisesti maatavoittavin askelin. Hieman ahdas takaa. Femiininen pää. Oikea karvanlaatu, turkki ei tänään parhaassa kunnossa.”

 

6.1. Uusien kotisivujen myötä kokeillaan taas tauon jälkeen aloittaa uutisten päivitys myös tänne kotisivuille. Uuden vuoden tulospäivitykset aloitetaan agilitytuloksilla. Zeta (FI AVA & AVA-H S. Final Fantasy) teki Seinäjoella tuplanollat, sijoittuen neljänneksi ja viidenneksi.

Shadoway's Bordercolliet Facebookissa

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.