Pentuja


Shadoway´s Queen Ealshwith ”Tilma”
Lonkat B/B, kyynärpäät 0/0
Selkä LTV1, muilta osin epävirallisesti terve
Olkapäät terve/terve, polvet 0/0
Sydänkuuntelu terve
Silmäpeilaus 10/22 terve
EAOD CEA TNS NCL IGS RS BCG/GG SN MDR1 normal S

C.I.B C.I.E* MULTI MVA HWT
High Diving of Michéles Garden ”Royal”
Lonkat A/A, kyynärpäät 0/0
Olkapäät terve/terve
Silmäpeilaus 9/23 terve
CEA TNS NCL IGS SN MDR1 RS normal BCG/GG kantaja



 

Seuraava pentue on suunnitteilla Tilmalle ja Royalille talvella 23/24. Jos pentu meiltä kiinnostaa, yhteydenotot toivotaan ensisijaisesti sähköpostilla shadoways@gmail.com

********************************************

Meillä pennut kasvavat lapsiperheen arjen keskellä. Ensimmäiset viikot ne saavat viettää rauhassa emonsa kanssa ja sen jälkeen ne pääsevät tutustumaan erilaisiin ihmisiin, toisiin koiriin ja eläimiin. Niiden ajasta kasvattajan luona pyritään tekemään mahdollisimman tapahtumarikas ja niiden kanssa vietetään paljon aikaa. Ennen omiin koteihinsa muuttamista, ne ovat totutelleet matkustamaan autossa ja  tehneet retkiä oman pihan ulkopuolelle niin metsään, kuin kaupunkiinkin. Erilaiset äänet, alustat ja ympäristöt tulevat myös tutuiksi.

Pennut luovutetaan 7-8 viikon ikäisinä. Ennen luovutusta ne on madotettu kolme kertaa, sirutettu ja rekisteröity Kennelliittoon. Pennuille haetaan aiempaa koirakokemusta omaavia, harrastavia koteja, joissa niitä rakastetaan yksilöinä ja perheenjäseninä niin hyvine- kuin huonoine puolineen. Lopulliset kotivalinnat tehdään pentujen ollessa noin 6 viikon ikäisiä niin, että jokainen pentu löytää itselleen sopivimman kodin pennuista kiinnostuneiden joukosta. 

Aiempiin pentueisiimme voit käydä tutustumassa kasvatit-sivulla.