Pentuja

Vilja on astutettu upealla Unkarilaisella Royalilla. Pentujen odotetaan syntyvän heinäkuun puolivälin jälkeen, viikolla 29.

Tiedustelut mielellään sähköpostilla shadoways@gmail.com

HU SK RO BA RS MVA HU SK RO RS JMVA HWT
High Diving Of Michéles Garden "Royal"

Lonkat A/A kyynärpäät 0/0
Olkapäät terve/terve
Silmät terveet

Suorittanut Unkarissa paimennustaipumuskokeen
HWT, paimennus 1.lk
Lapintähti Hillitön-Loistaja "Vilja"

Lonkat B/B kyynärpäät 0/0
Olkapäät terve/terve
Selkä LTV0
Silmät terveet

Harrastaa agilitya ja rally-tokoa
Näyttely 2 x SERT, 2 x JUN SERT

********************************************

Meillä pennut kasvavat lapsiperheen arjen keskellä. Ensimmäiset viikot ne saavat viettää rauhassa emonsa kanssa ja sen jälkeen ne pääsevät tutustumaan erilaisiin ihmisiin, toisiin koiriin ja eläimiin. Niiden ajasta kasvattajan luona pyritään tekemään mahdollisimman tapahtumarikas ja niiden kanssa vietetään paljon aikaa. Ennen omiin koteihinsa muuttamista, ne ovat totutelleet matkustamaan autossa ja  tehneet retkiä oman pihan ulkopuolelle niin metsään, kuin kaupunkiinkin. Erilaiset äänet, alustat ja ympäristöt tulevat myös tutuiksi.

Pennut luovutetaan 7-8 viikon ikäisinä. Ennen luovutusta ne on madotettu kolme kertaa, sirutettu ja rekisteröity Kennelliittoon. Pennuille haetaan aiempaa koirakokemusta omaavia, harrastavia koteja, joissa niitä rakastetaan yksilöinä ja perheenjäseninä niin hyvine- kuin huonoine puolineen. Lopulliset kotivalinnat tehdään pentujen ollessa noin 6 viikon ikäisiä niin, että jokainen pentu löytää itselleen sopivimman kodin pennuista kiinnostuneiden joukosta. 

Aiempiin pentueisiimme voit käydä tutustumassa kasvatit-sivulla.